Takaisin

Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakasohjelman sopimusehdot

1.7.2018 alkaen

Kanta-asiakkuus kannattaa monin tavoin!

Kanta-asiakasedut:


• 5 % bonusta bonuskertymään oikeuttavista ostoista
• Oppikirja-alennus aina vähintään 10 % uusista painetuista kotimaisista oppikirjoista
• Kuukauden kanta-asiakasedut
• Kanta-asiakaspäivät etuineen
• Ennakkotietoa uutuustuotteista ja ajankohtaisista kirja-alan tapahtumista
• Tapahtumia ja kirjailijavierailuja
• Etuja yhteistyökumppaneilta, esimerkiksi teatterietuja
• Ilmaiset toimitukset Suomalainen.comista sekä postitse että lähimpään myymälään

Kanta-asiakkaaksi liittyminen

Kanta-asiakkaaksi voi liittyä kuka tahansa Suomessa asuva vähintään 16-vuotias henkilö, jolla on toimiva sähköpostiosoite.

Kanta-asiakkaaksi voi liittyä missä tahansa Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai Suomalainen.comissa.

Kanta-asiakkuus on maksutonta, ja etuja voi hyödyntää heti liittymishetkestä lähtien.

Kaikki liittymisen yhteydessä kysytyt tiedot tulee ilmoittaa oikeina ja ajantasaisina. Mikäli tiedot myöhemmin muuttuvat, niitä voi päivittää Omat tiedot -sivuilla Suomalainen.comissa, myymälässä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (kts. yhteystiedot sivun alalaidasta). Oheisesta linkistä voi tutustua kanta-asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen.

Kanta-asiakasohjelman viestintä

Kanta-asiakasviestintä on kiinteä osa Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakasohjelmaa. Viestintä pitää sisällään mm. kunkin kuukauden kanta-asiakasedut ja tiedon kertyneestä bonuksesta. Kanta-asiakkuuteen liittyvä viestintä tapahtuu pääosin sähköisesti. Mikäli viestintä halutaan estää, asiakas voi tehdä sen klikkaamalla viestin lopussa olevaa linkkiä tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun tai myymälään.

Kanta-asiakasbonus

Bonustaulukko • Bonusta kertyy 5 % bonuskertymään oikeuttavista ostoista.
• Bonusta kertyy heti, kun ostot kalenterivuoden alusta ylittävät 100 euroa.
• Bonus kertyy ostokerroista, jolloin kanta-asiakaskortti esitetään tai kirjaudutaan Suomalainen.comiin kanta-asiakastunnuksilla. Bonuksia ei voi kirjata jälkikäteen.
• Kertynyt bonus ladataan kanta-asiakaskortille ja se on käytettävissä bonusviestinnässä kerrottuun ajankohtaan mennessä. Bonusta ei vaihdeta rahaksi.
• Bonusta eivät kerrytä: oppikirjaostot, laskinten ryhmäkaupat, yritysalennukseen oikeuttavat ostot, bonussetelillä tai lahjakortilla maksetut ostot, välitystuotteet kuten postimerkit, lehdet, elokuva- ja muut liput, ohjelmalisenssit, eikä Suuren Suomalaisen Kirjakerhon (SSKK) kuukaudenkirjat.

Ehtojen muuttaminen ja kanta-asiakassopimuksen irtisanominen

Suomalaisella Kirjakaupalla on oikeus muuttaa kanta-asiakkuuden ehtoja. Olennaisista muutoksista pyritään ilmoittamaan hyvissä ajoin, viimeistään yhtä (1) kuukautta ennen muutosten voimaan astumista. Vähäisemmät muutokset voivat tulla voimaan ilman etukäteisilmoitusta ja niistä tiedotetaan verkkosivuillamme. Muutoksista pyritään lisäksi kertomaan kanta-asiakkaille kohdistuvassa sähköpostiviestinnässä.

Kanta-asiakkuuden voi irtisanoa suullisella ilmoituksella myymälässä tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli eroamishetkellä kanta-asiakkaalle on kertynyt bonuksia, ne ladataan sopimusehtojen mukaisesti kanta-asiakaskortille seuraavan vuoden alussa.

Kanta-asiakkuus päättyy kahden vuoden (24kk) kulutta viimeisestä ostokerrasta, jossa kanta-asiakaskorttia on käytetty.