Evästeiden käyttö auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa Sulje
  Takaisin

Muistilista, poimi ja jaa sosiaalisessa mediassa

skk_muistilista_680


Jaa muistilistasi Facebookissa mm. omalla, kaverin tai ryhmän aikajanalla tai keskustele muistilistastasi yksityisessä viestissä. Muistilistasi voit jakaa myös Twitterissä seuraajillesi tai sähköpostilla vastaanottajalle.

Viestisi vastaanottaja pääsee suoraan katsomaan muistilistasi tuotteita ja ostamaan niitä. Näppärää esim. lahjatoiveiden ja oppikirjojen ostamisessa.

Muistilistan saat käyttöösi:

1) Kirjautumalla, jos olet jo Kanta-asiakas. Jos olet Kanta-asiakas, mutta et ole vielä käyttänyt Suomalainen.comia, kirjaudu kohdasta "Kanta-asiakas" käyttämällä Kanta-asiakaskorttisi numeroa. Näin saat esitäytetyn lomakkeen käyttöösi.

tai 

2) Jos et ole vielä Kanta-asiakas, rekisteröidy Suomalainen.comin käyttäjäksi. Samalla voit liittyä kanta-asiakkaaksi, liittyminen on ilmaista! Kanta-asiakkaana saat mm. kuukauden Kanta-asiakasedut, Kanta-asiakaspäivät etuineen, ilmaiset toimitukset Suomalainen.comissa sekä postitse että lähimpään myymälään ja oppikirjoista vähintään 10 % alennuksen. Lue lisää Kanta-asiakkuudesta tästä

Näin käytät muistilistaa

Muistilistalle saat siirrettyä tuotteita ollessasi kirjautuneena. Klikkaa tuotteella ollessasi sivun ylälaidan "Lisää muistilistalle" -painiketta.

Muistilistaasi pääset katsomaan ja jakamaan kirjautuneena klikkaamalla kaupan sivun yläosan "Omat tiedot" -kuvaketta. Sen jälkeen sivulta aukeaa muistilista-välilehti, jonka valitsemalla näet kaikki muistilistallasi olevat tuotteet. Sivulta löydät myös sosiaalisen median jakopainikkeet ja sähköpostin lähetyslomakkeen. Myös sähköpostitse voit lähettää oman tervehdyksesi muistilistan vastaanottajalle.