Suomen innostavin työpaikka – jo kolmatta kertaa peräkkäin


Suomalainen Kirjakauppa on Innostavin työpaikka 2018! Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustukset myönnetään vuosittain yrityksille, jotka ovat parhaiten menestyneet PeoplePower®-henkilöstötutkimuksessa. Tutkimus kartoittaa henkilöstön omistautuneisuutta ja tyytyväisyyttä sekä kuvaa koko organisaatiota työympäristönä ja -yhteisönä. Suomalainen Kirjakauppa on palkittu innostavimpana työpaikkana vuodesta 2016 lähtien.

"Suomen innostavin työpaikka 2018 -tunnustus viestii siitä, että olemme kuunnelleet henkilöstöämme työympäristön ja avoimen yrityskulttuurin kehittämisessä", iloitsee hallintojohtaja Pirjo Hämäläinen, "lisäksi menestys kertoo henkilöstömme olevan motivoitunut, omistautunut ja ennen kaikkea innostunut työstään sekä sen kehittämisestä. Tämä näkyy asiakkaillemme erinomaisena asiakaspalveluna.”

Vuosittain sadat yritykset Suomessa tavoittelevat Innostavimmat työpaikat -tunnustuksia, jotka myöntää 360-henkilöstötutkimuksiin, työyhteisöjen kehittämiseen ja organisaatioiden tunnemaailman johtamiseen erikoistunut Corporate Spirit Oy -yritys.

"Toimivalla ja innostavalla työyhteisöllä on korvaamaton rooli liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa", toteaa Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtaja Minna Kokka.