Pöllöklubilaisten edut - Suomalainen Plus

Joka 10. kuukausi Suomalainen Plus -kuukausitilausta ilmaiseksi Pöllöklubilaisille. Kuukausitilaajana kerrytät Pöllöklubin taso-ostoja. Pöllöklubin ilmainen kanta-asiakassovellus.

 • Miten saan joka 10. kuukauden ilmaiseksi?

  Sinulla tulee olla voimassa oleva kuukausitilaus Suomalainen Plus -palveluun sekä jäsenyys Pöllöklubiin, joka on Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakasohjelma. Jos et vielä kuulu Pöllöklubiin, voit liittyä ilmaiseksi osoitteessa Polloklubi.com.

  Saat edun automaattisesti, kun Suomalainen Plus- kuukausitilaus on liitetty samaan sähköpostiosoitteeseen kuin Pöllöklubin asiakkuus.

  Jos kuukausitilauksesi tai Pöllöklubin jäsenyytesi keskeytyy väliaikaisesti, ilmaisen 10. kuukauden laskenta alkaa alusta.

 • Milloin voin saada ilmaisen 10. kuukauden ensimmäisen kerran?

  Ilmaisen 10. kuukauden kertyminen alkaa kaikilla Suomalainen Plus -kuukausitilaajilla 7.9.2021 alkaen riippumatta siitä, onko Suomalainen Plus -kuukausitaus alkanut mahdollisesti jo aiemmin. Saat ilmaisen 10. kuukauden automaattisesti 9 maksullisen tilauskuukauden jälkeen.

 • Mistä tiedän, milloin saan ilmaisen 10. kuukauden?

  Voit tarkistaa Oma Suomalainen -palvelusta milloin saat ilmaisen 10. kuukauden.

  Kun saat ilmaisen tilauskuukauden, et saa siinä kuussa laskua. Muistutamme sinua myös sähköpostitse ilmaisesta tilauskuukaudesta.

 • Mitkä ovat joka 10. kuukausi ilmaiseksi edun ehdot?

  Suomalainen Plus -kuukausitilaus tulee olla liitetty samaan sähköpostiosoitteeseen kuin Pöllöklubin asiakkuus. Edun saaminen edellyttää 9 maksettua peräkkäistä tilauskuukautta, jonka ajan asiakas on samaan aikaan kuulunut Pöllöklubiin. Lisäksi edellytyksenä on, että Plus-tilaus on ollut liitettynä samaan sähköpostiosoitteeseen kuin Pöllöklubin asiakkuus näiden 9 maksetun peräkkäisen tilauskuukauden ajan.

  Jos Suomalainen Plus -kuukausitilaus keskeytetään ja myöhemmin aktivoidaan uudelleen, ilmaisen 10. kuukauden laskenta alkaa alusta tilauksen uudelleenaktivoinnin päivämäärästä lähtien. Jos Suomalainen Plus -kuukausitilaaja eroaa Pöllöklubista ja liittyy siihen myöhemmin uudelleen, ilmaisen 10. kuukauden laskenta alkaa alusta Pöllöklubiin uudelleen liittymisen päivämäärästä lähtien.

 • Miten kerrytän Pöllöklubin taso-ostoja Suomalainen Plus -kuukausitilauksella?

  Kerrytät Pöllöklubin taso-ostoja Suomalainen Plus -kuukausitilauksesta, kun kuukausitilauksesi on liitetty samaan sähköpostiosoitteeseen kuin Pöllöklubin asiakkuutesi.

  Pöllöklubin taso-ostojen kerryttäminen kannattaa! Taso-ostoilla nouset Pöllöklubin tasoilla ja saat enemmän Pöllöklubin etuja. Lue lisää Pöllöklubin taso-ostoista ja eduista osoitteessa Polloklubi.com.

 • Mikä on Pöllöklubin ilmainen kanta-asiakassovellus?

  Voit käyttää Suomalainen Plus -sovellusta ilmaiseksi Pöllöklubin kanta-asiakassovelluksena. Löydät sovelluksesta digitaalisen Pöllöklubikorttisi, Pöllöklubin tasotietosi ja Pöllöklubin asiakaskohtaiset etusi.

  Kirjauduttuasi sovellukseen Profiili-sivulle ilmestyy osio Pöllöklubikortti, ja tasotiedot ilmestyvät näkyviin osioon Pöllöklubin edut. Jos näin ei tapahdu, olet kirjautunut sovellukseen sähköpostiosoitteella, jota ei ole liitetty Pöllöklubin asiakkuuteen.

Suomalainen Plus -lukuaikatilaus

Syötä sähköpostiosoitteesi ja paina Jatka. Sinut ohjataan kassalle viimeistelemään tilauksesi. Voit perua tilauksesi milloin vain.

Onko sinulla tarjouksen kampanjakoodi? Muista syöttää se sähköpostiosoitteesi alle!