Pöllöklubiedut kanta-asiakkaalle

Pöllöklubi kanta-asiakkuusKuukauden PöllöklubiedutKaikki Pöllöklubin edutPöllöklubin säännöt | Liity Pöllöklubiin

5% bonusta bonuskertymään oikeuttavista ostoista

Bonusta alkaa kertyä, kun ostot kalenterivuoden aikana ovat vähintään 100 euroa. Sen jälkeen bonusta kertyy 5% bonuskertymään oikeuttavista ostoista.* 

Kuluvana kalenterivuonna (2020) kertynyt bonus on käytettävissä seuraavana kalenterivuonna (2021) erikseen ilmoitettavana aikana.

Vuonna 2019 kertyneiden bonusten käyttö on päättynyt 31.8.2020.

Kertynyt bonus ladataan kanta-asiakaskortille ja sen voi käyttää Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä tai Suomalainen.comissa.  

Kanta-asiakkaat näkevät sähköpostiviestien yläreunasta ja Oma Suomalainen -asiakastililtä kuluvana kalenterivuonna (2020) kertyneen bonuksen, jonka saa käyttöönsä seuraavana kalenterivuonna (2021).

Asiakkaille lähetetään sähköpostitse erillinen bonustiedote, kun bonus on käytettävissä.

Tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla Oma Suomalainen -tililläsi kohdassa Omat tiedot. Sähköpostiosoite on tarvittaessa mahdollista päivittää olemalla yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu@suomalainen.com.


*Bonusta eivät kerrytä: oppikirjaostot, laskinten ryhmäkaupat, yritysalennukseen oikeuttavat ostot, bonussetelillä tai lahjakortilla maksetut ostot, välitystuotteet kuten postimerkit, lehdet, elokuva- ja muut liput, ohjelmalisenssit eikä Suuren Suomalaisen Kirjakerhon (SSKK) kuukaudenkirjat.

Oppikirjat aina vähintään -10%

Saat alennusta uusista, kotimaisista, painetuista normaalihintaisista oppikirjoista aina vähintään -10%. Alennus koskee lukion, peruskoulun ja muiden oppilaitosten oppikirjoja sekä kirjastoluokilla K ja P merkittyjä kirjoja. Kirjastoluokan kirjaimen voit tarkistaa tuotteen lisätiedoista. Verkkokaupassa saat alennuksen automaattisesti, kun teet tilauksen kirjautuneena klubitilillesi.

Kuukausittain vaihtuvia Pöllöklubietuja ja muita tarjouksia

Tarjoamme sinulle kuukausittain vaihtuvan monipuolisen valikoiman ajankohtaisia tuotteita alennettuun Pöllöklubihintaan. Tutustu kuukauden Pöllöklubietuihin. Tiedotamme sinua lisäksi muista ajankohtaisia tarjouksista ja kampanjoista. 

Pöllöklubipäivät etuineen

Järjestämme silloin tällöin Pöllöklubipäiviä, joiden aikana tarjoamme sinulle huikeita ostoetuja. 

Kutsuja tapahtumiin

Järjestämme erilaisia kiinnostavia tapahtumia, joihin sinulla on Pöllöklubilaisena mahdollisuus osallistua. 

Tietoa uutuustuotteista 

Tiedotamme sinua kiinnostavimmista uutuustuotteista. Kerro Oma Suomalainen -tililläsi kohdassa Omat tiedot kiinnostuksen kohteesi, niin voimme tarjota sinulle entistä kiinnostavampaa sisältöä.

Etuja yhteistyökumppaneilta

 Tarjoamme vaihtelevia etuja yhteistyökumppaneiltamme.