Suomalaisen Kirjakaupan yritysasiakkaana kuulut Pöllöklubiin. Yritysasiakkaan Pöllöklubiedut ovat hyödynnettävissä Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä näyttämällä yritysasiakkaan klubikorttia.

Laaja myymäläverkostomme palvelee yritystäsi toimipisteissä ympäri Suomen ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään kaiken tarvitsemasi. Löydät Suomalaisen Kirjakaupan valikoimasta kaikki toimistotarvikkeet yrityksesi tarpeisiin kuittirullista mustekasetteihin ja bisneskalentereista lahjatuotteisiin. 

Liity Pöllöklubin yritysasiakkaaksi, se kannattaa!

Voit liittyä Pöllöklubin yritysasiakkaaksi helposti ja nopeasti Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä. Yritysasiakkaaksi voi liittyä kuka tahansa Suomessa asuva, yritystoimintaa harjoittava henkilö.

Tiedotamme Pöllöklubieduista, ajankohtaisista tapahtumista ja kiinnostavimmista uutuuksista pääasiassa sähköpostitse tai tekstiviestitse. Pidäthän yhteystietosi ja markkinointilupasi ajan tasalla, jotta saat tiedon sinulle kuuluvista eduista! Voit päivittää yhteystietojasi Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@suomalainen.com).

Pöllöklubin yritysasiakkaana saat nämä edut Suomalaisen Kirjakaupan myymälöistä:

-10% normaalihintaisista tuotteista*
Kuukausittain vaihtuvia Pöllöklubietuja ja muita tarjouksia
Pöllöklubipäivät ja -tapahtumat etuineen
Etuja yhteistyökumppaneilta
Mahdollisuus ostaa laskulle
Maksuton liittyminen


* Yritysasiakkaan edut eivät koske välitystuotteita kuten postimerkkejä, lehtiä, elokuva- ja muita lippuja, Suuren Suomalaisen Kirjakerhon (SSKK) kuukaudenkirjoja, ohjelmalisenssejä, tietokoneita, digitaalisia tuotteita eikä lahjakortteja. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

Huomioithan, että yritysasiakkaan ostot eivät kerrytä bonusta, eivätkä yritysasiakkaan edut ole hyödynnettävissä Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupassa.

Kuukausittain vaihtuvat Pöllöklubiedut

Tarjoamme Pöllöklubilaisille kuukausittain vaihtuvan monipuolisen valikoiman ajankohtaisia tuotteita alennettuun Pöllöklubihintaan. Tutustu kuukauden Pöllöklubietuihin ja osta myymälästämme tai verkkokaupastamme!