Pöllöklubin kanta-asiakkuus kulkee aina mukanasi!

Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakasohjelma on nimeltään Pöllöklubi. Lataa Suomalainen Plus -sovellus puhelimeesi ja Pöllöklubin kanta-asiakkuus kulkee aina kätevästi mukanasi. Löydät sovelluksesta sähköisen klubikorttisi ja bonuskertymätietosi. Näytä sovelluksessa olevaa klubikorttia asioidessasi Suomalaisessa Kirjakaupassa ja varmistat itsellesi Pöllöklubin edut. 

Lataa sovellus itsellesi helposti alla olevien ohjeiden avulla:

1) Lataa sovelluskaupastasi Suomalainen Plus -sovellus joko nimihaun avulla (Suomalainen Plus), tai klikkaamalla alla olevista linkeistä:

Lataa sovellus Google Play Storesta
Lataa sovellus App Storesta

2) Kirjaudu palveluun samalla sähköpostiosoitteella, joka on liitetty Pöllöklubin asiakkuuteesi. (Jos et tiedä mikä on Pöllöklubiin liitetty sähköpostiosoite, katso tarkat ohjeet tämän sivun lopusta.)

3) Saat sähköpostiisi kertakäyttösalasanan, kirjaudu sillä palveluun.

Kirjaudu sovellukseen   sovellus kertakäyttosalasana

4) Kirjauduttuasi sisään valitse sovelluksen alavalikosta Profiili > Kanta-asiakkuus. Pöllöklubin sähköinen kanta-asiakaskortti ilmestyy näkyviin ja on valmiina käytettäväksi. Näet kanta-asiakaskortin alapuolella bonuskertymätietosi. (Jos Kanta-asiakkuus -osio ei ilmesty näkyviin Profiili-sivulle, katso tarkat ohjeet tämän sivun lopusta.)

sovellus etusivu   Sovellus profiilisovellus kantasiakaskortti

Tarkat kirjautumisohjeet:

Jotta voit käyttää Suomalainen Plus -sovellusta kanta-asiakastarkoituksessa, sinun tulee kirjautua sovellukseen samalla sähköpostiosoitteella, joka on liitetty Pöllöklubin asiakkuuteesi. Tämä on sama sähköpostiosoite, johon Pöllöklubin kanta-asiakasviestit lähetetään. Jos Kanta-asiakkuus -osio ei ilmesty näkyviin sovelluksen Profiili-sivulle, olet kirjautunut sovellukseen sähköpostiosoitteella, jota ei ole liitetty Pöllöklubin asiakkuuteen.

Jos et muista mihin sähköpostiosoitteeseen Pöllöklubin asiakkuutesi on liitetty, voit tiedustella asiaa Suomalaisen Kirjakaupan myymälästä tai asiakaspalvelusta osoitteesta plus@suomalainen.com.

Pöllöklubin kanta-asiakkuus kannattaa!

Pöllöklubi tarjoaa monipuolisia etuja. Lue lisää Pöllöklubista ja sen tarjoamista eduista täältä.

 

Suomalainen Plus -lukuaikatilaus

Syötä sähköpostiosoitteesi ja paina Jatka. Sinut ohjataan kassalle viimeistelemään tilauksesi.