Lahja tasonousun yhteydessä


Kaikki Pöllöklubin edut Kuukauden PöllöklubiedutPöllöklubin säännöt
Oma Suomalainen -tili | Liity Pöllöklubiin

Saat lahjan noustessasi Pöllöklubin hopea- tai kultatasolle!

Lahja hopeatasolle noustessa -5 €  

Nouset Pöllöklubin hopeatasolle, kun teet Pöllöklubin taso-ostoja yli 100 eurolla vuodessa*. Saat pian hopeatasolle nousun jälkeen sähköpostitse -5 € edun, jonka voit hyödyntää Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä tai verkkokaupassa.

Lahja kultatasolle noustessa -10 €  

Nouset Pöllöklubin kultatasolle, kun teet Pöllöklubin taso-ostoja yli 200 eurolla vuodessa*. Saat pian kultatasolle nousun jälkeen sähköpostitse -10 € edun, jonka voit hyödyntää Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä tai verkkokaupassa.

Tiedotamme uusista tasonousueduista sähköpostitse, joten pidä Pöllöklubin viestintäasetuksesi ajan tasalla Oma Suomalainen -tililläsi saadaksesi tiedon eduistasi. Näet voimassa olevat tasonousuetusi myös Oma Suomalainen -tililläsi Pöllöklubi-osiossa.

Tasonousuedut ovat henkilökohtaisia ja hyödynnettävissä Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä tai verkkokaupassa. Edut ovat hyödynnettävissä verkkokaupassa, kun tilaus tehdään kirjautuneena Pöllöklubin asiakastillle. 

*Pöllöklubin taso-ostot kertyvät Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä ja verkkokaupassa tehdyistä ostoista ja Suomalainen Plus -kuukausitilauksesta. Taso-ostoja eivät kerrytä oppikirjat, ohjelmalisenssit, tietokoneet, postimerkit, lehdet, elokuvaliput, muut liput eivätkä ostot, joista on annettu yritysalennus. 

Katso kaikki Pöllöklubin edut >