Lahja tasonousun yhteydessä


Kaikki Pöllöklubin edut Kuukauden PöllöklubiedutPöllöklubin säännöt
Oma Suomalainen -tili | Liity Pöllöklubiin | Suomalainen Plus

Saat lahjan noustessasi Pöllöklubin hopea- tai kultatasolle!

Lahja hopeatasolle noustessa -5 €  

Nouset hopeatasolle, kun teet taso-ostoja yli 100 eurolla vuoden mittaisen tasojakson aikana*. Saat hopeatasolle nousun jälkeen sähköpostitse -5 € edun, jonka voit hyödyntää Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä tai verkkokaupassa 30 päivän ajan edun saamisesta.

Lahja kultatasolle noustessa -10 €  

Nouset kultatasolle, kun teet  taso-ostoja yli 200 eurolla vuoden mittaisen tasojakson aikana*. Saat kultatasolle nousun jälkeen sähköpostitse -10 € edun, jonka voit hyödyntää Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä tai verkkokaupassa 30 päivän ajan edun saamisesta.

Tasonousulahjat ovat asiakaskohtaisia etuja. Tiedotamme uusista eduista sähköpostitse tai tekstiviestitse. Varmista, että Pöllöklubin sähköposti- ja tekstiviestilupasi ovat päällä Oma Suomalainen -tililläsi, jotta saat tiedon uusista eduistasi. 

Näet voimassa olevat asiakaskohtaiset etusi myös Oma Suomalainen -tililläsi Pöllöklubi-osiossa ja Suomalainen Plus -sovelluksessa.

Katso asiakaskohtaisten etujen ehdot täältä.

*Pöllöklubin taso-ostot kertyvät Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä ja verkkokaupassa Pöllöklubilaisena tehdyistä ostoista ja Suomalainen Plus -kuukausitilauksesta. Taso-ostoja eivät kerrytä oppikirjat, ohjelmalisenssit, tietokoneet, postimerkit, lehdet, elokuvaliput, muut liput eivätkä ostot, joista on annettu yritysalennus. 

Katso kaikki Pöllöklubin edut >

 

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.