Pöllöklubi kanta-asiakkuusKuukauden PöllöklubiedutKaikki Pöllöklubin edutPöllöklubin säännöt | Liity Pöllöklubiin

Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakasohjelma on nimeltään Pöllöklubi ja kanta-asiakkaana kuulut automaattisesti Pöllöklubiin. Kanta-asiakkaan Pöllöklubiedut ovat hyödynnettävissä Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä näyttämällä kanta-asiakkaan klubikorttia ja verkkokaupassa kirjautumalla Oma Suomalainen -tillle.

Pöllöklubiin voi liittyä Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai Suomalainen.comissa. Liittyminen on ilmaista ja liittyä voi kuka tahansa 16 vuotta täyttänyt henkilö. Liittyäksesi Pöllöklubiin sinun tulee ensin luoda Oma Suomalainen tili. Tilin luomisen jälkeen kirjaudu Oma Suomalainen -tilillesi ja liity siellä Pöllöklubiin.

Pöllöklubi tarjoaa monipuolisia etuja

Tiedotamme Pöllöklubieduista, ajankohtaisista tapahtumista ja kiinnostavimmista uutuuksista pääasiassa sähköpostitse tai tekstiviestitse. Pidäthän yhteystietosi ja markkinointilupasi ajan tasalla, jotta saat tiedon sinulle kuuluvista eduista! Voit päivittää omia tietojasi kirjautumalla Oma Suomalainen -tilillesi.

Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, voit päivittää sen Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@suomalainen.com)

Pöllöklubin kanta-asiakkaana saat nämä edut:

5% bonusta bonuskertymään oikeuttavista ostoista*
Oppikirjat aina vähintään -10%
Kuukausittain vaihtuvia Pöllöklubietuja ja muita tarjouksia
Pöllöklubipäivät ja -tapahtumat etuineen
Etuja yhteistyökumppaneilta
Maksuton liittyminen


 Lue lisää kanta-asiakkaan Pöllöklubieduista täältä.

*Bonusta alkaa kertyä, kun ostot kalenterivuoden aikana ovat vähintään 100 euroa. Sen jälkeen bonusta kertyy 5% bonuskertymään oikeuttavista ostoista. Bonusta eivät kerrytä: oppikirjaostot, laskinten ryhmäkaupat, yritysalennukseen oikeuttavat ostot, bonussetelillä tai lahjakortilla maksetut ostot, välitystuotteet kuten postimerkit, lehdet, elokuva- ja muut liput, ohjelmalisenssit eikä Suuren Suomalaisen Kirjakerhon (SSKK) kuukaudenkirjat.

Kuukausittain vaihtuvat Pöllöklubiedut

Tarjoamme Pöllöklubilaisille kuukausittain vaihtuvan monipuolisen valikoiman ajankohtaisia tuotteita alennettuun Pöllöklubihintaan. Tutustu kuukauden Pöllöklubietuihin ja osta myymälästämme tai verkkokaupastamme! 

Pöllöklubin kanta-asiakkuus aina mukanasi!

Lataa Suomalainen Plus -sovellus puhelimeesi ja kanta-asiakkuus kulkee aina kätevästi mukanasi. Löydät sovelluksesta sähköisen klubikorttisi ja bonuskertymätietosi. Näytä sovelluksessa olevaa klubikorttia asioidessasi Suomalaisessa Kirjakaupassa ja varmistat itsellesi Pöllöklubin edut. 

Muistathan kirjautua sovellukseen samalla sähköpostiosoitteella, joka on liitetty Pöllöklubin asiakkuuteesi. Katso ohjeet Suomalainen Plus -sovelluksen lataamiseen täältä.