Pöllöklubi kanta-asiakasohjelman säännöt


Pöllöklubi kanta-asiakkuusKuukauden PöllöklubiedutKaikki Pöllöklubin edutPöllöklubin säännöt | Liity Pöllöklubiin

Pöllöklubiin liittyminen

Pöllöklubi kanta-asiakasohjelmaan voi liittyä kuka tahansa vähintään 16-vuotias henkilö, jolla on käytössä toimiva sähköpostiosoite. Liittyäksesi Pöllöklubiin sinun tulee ensin luoda Oma Suomalainen tili. Tilin luomisen jälkeen kirjaudu Oma Suomalainen -tilillesi ja liity siellä Pöllöklubiin.

Pöllöklubiin voi liittyä Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai Suomalainen.comissa. Liittyminen on ilmaista ja Pöllöklubietuja voi hyödyntää heti liittymishetkestä lähtien. 

Kaikki liittymisen yhteydessä kysytyt tiedot tulee ilmoittaa oikeina ja ajantasaisina. Mikäli tiedot myöhemmin muuttuvat, niitä voi päivittää kirjautumalla Oma Suomalainen -tilille, Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@suomalainen.com). Oheisesta linkistä voi tutustua kanta-asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen.

Pöllöklubi kanta-asiakasohjelma voi käsittää eri jäsenyystasoja, joista tiedotetaan klubilaisille erikseen.

Pöllöklubin viestintä

Pöllöklubin viestintä tapahtuu pääasiassa sähköpostitse tai tekstiviestitse, joten sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron ajan tasalla pitäminen on tärkeää. Tällä tavoin Pöllöklubilainen saa tietoa asiakkuudestaan ja pääsee hyödyntämään kaikki hänelle kuuluvat edut.

Pöllöklubiin liittynyt asiakas saa liittymisen jälkeen sähköpostitse tervetuloviestin, jossa kerrotaan miten asiakas voi päivittää ja hallinnoida omia tietojaan Oma Suomalainen -tillläSähköpostiosoite on tarvittaessa mahdollista päivittää olemalla yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu@suomalainen.com.

Asiakasviestintä on kiinteä osa Pöllöklubin kanta-asiakasohjelmaa. Asiakasviestintä pitää sisällään tietoa asiakkuudesta ja asiakasohjelmaan liittyvistä asioista. Myös viestintä mahdollisissa kriisi- tai häiriötilanteissa sisältyy asiakasviestintään.

Markkinointiviestintä pitää sisällään tietoa Pöllöklubin eduista ja Suomalaisen Kirjakaupan ajankohtaisista eduista ja uutuustuotteista. Markkinointiviestinnän voi halutessaan estää klikkaamalla sähköpostiviestin lopussa olevaa linkkiä, muuttamalla viestintäasetuksia kirjautumalla Oma Suomalainen -tilille, olemalla yhteydessä Suomalaisen Kirjakaupan myymälään tai asiakaspalveluun.

Pöllöklubin kanta-asiakasbonuksen kertyminen

Bonusta kertyy ostokerroista, jolloin Pöllöklubin kanta-asiakaskortti esitetään myymälässä tai kun tehdään ostoksia kirjautuneena Suomalainen.comissa. Bonusta ei voi kirjata jälkikäteen eikä bonusta vaihdeta rahaksi.

Bonusta alkaa kertyä, kun ostot kalenterivuoden aikana ovat vähintään 100 euroa. Sen jälkeen bonusta kertyy 5% bonuskertymään oikeuttavista ostoista*. 

Kertynyt bonus ladataan kanta-asiakaskortille ja sen voi käyttää Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä tai Suomalainen.comissa seuraavasti:

  • Edellisenä kalenterivuonna kertynyt bonus on käytettävissä kuluvan kalenterivuoden maaliskuu-kesäkuu välisenä aikana.
  • Kuluvana kalenterivuonna kertynyt bonus on käytettävissä seuraavana vuonna maaliskuu-kesäkuu välisenä aikana.

Kanta-asiakkaat näkevät sähköpostiviestien yläreunasta ja Oma Suomalainen -tililtä kuluvana kalenterivuonna kertyneen bonuksen, jonka saa käyttöönsä seuraavana vuonna.

Kanta-asiakkaille lähetetään sähköpostitse erillinen bonustiedote, kun edellisenä vuonna kertynyt bonus on käytettävissä. 

*Bonusta eivät kerrytä: oppikirjaostot, laskinten ryhmäkaupat, yritysalennukseen oikeuttavat ostot, bonussetelillä tai lahjakortilla maksetut ostot, välitystuotteet kuten postimerkit, lehdet, elokuva- ja muut liput, ohjelmalisenssit, eikä Suuren Suomalaisen Kirjakerhon (SSKK) kuukaudenkirjat.

Ehtojen muuttaminen ja Pöllöklubi kanta-asiakassopimuksen irtisanominen

Suomalaisella Kirjakaupalla on oikeus muuttaa Pöllöklubin kanta-asiakkuuden ehtoja ja kanta-asiakasohjelman sisältöä. Olennaisista muutoksista tiedotetaan kanta-asiakkaille sähköpostitse, tekstiviestitse tai postitse. Vähäisemmistä muutoksista tiedotetaan Suomalainen.comissa. 

Pöllöklubin kanta-asiakkuuden voi irtisanoa suullisella ilmoituksella Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. 

Pöllöklubin kanta-asiakkuus päättyy kahden vuoden (24kk) kuluttua viimeisestä ostokerrasta, jolloin kanta-asiakaskorttia on käytetty.