Pöllöklubi kanta-asiakasohjelman säännöt


Pöllöklubi kanta-asiakkuusKuukauden PöllöklubiedutKaikki Pöllöklubin edutPöllöklubin säännöt | Liity Pöllöklubiin

Pöllöklubiin liittyminen

Pöllöklubi kanta-asiakasohjelmaan voi liittyä kuka tahansa vähintään 16-vuotias henkilö, jolla on käytössä toimiva sähköpostiosoite. Liittyäksesi Pöllöklubiin sinun tulee ensin luoda Oma Suomalainen tili. Tilin luomisen jälkeen kirjaudu Oma Suomalainen -tilillesi ja liity siellä Pöllöklubiin.

Pöllöklubiin voi liittyä Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai Suomalainen.comissa. Liittyminen on ilmaista ja Pöllöklubietuja voi hyödyntää heti liittymishetkestä lähtien. 

Kaikki liittymisen yhteydessä kysytyt tiedot tulee ilmoittaa oikeina ja ajantasaisina. Mikäli tiedot myöhemmin muuttuvat, niitä voi päivittää kirjautumalla Oma Suomalainen -tilille, Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@suomalainen.com). Oheisesta linkistä voi tutustua kanta-asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen.

Pöllöklubi kanta-asiakasohjelma voi käsittää eri jäsenyystasoja, joista tiedotetaan klubilaisille erikseen.

Pöllöklubin asiakasviestintä

Pöllöklubin asiakasviestintä tapahtuu pääasiassa sähköpostitse tai tekstiviestitse, joten sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron ajan tasalla pitäminen on tärkeää. Tällä tavoin klubilainen saa tietoa asiakkuudestaan ja pääsee hyödyntämään kaikki hänelle kuuluvat edut.

Asiakasviestintä on kiinteä osa Pöllöklubin kanta-asiakasohjelmaa. Asiakasviestintä pitää sisällään tietoa asiakkuudesta ja asiakasohjelmaan liittyvistä asioista. 

Pöllöklubiin liittyvä markkinointiviestintä pitää sisällään tietoa ajankohtaisista eduista ja uutuustuotteista. Pöllöklubilainen voi halutessaan estää markkinointiviestinnän klikkaamalla sähköpostiviestin lopussa olevaa linkkiä, muuttamalla viestintäasetuksia kirjautumalla Oma Suomalainen -tilille, olemalla yhteydessä Suomalaisen Kirjakaupan myymälään tai asiakaspalveluun.

Pöllöklubin kanta-asiakasbonuksen kertyminen

Bonusta kertyy ostokerroista, jolloin Pöllöklubin kanta-asiakaskortti esitetään myymälässä tai kun tehdään ostoksia kirjautuneena Suomalainen.comissa. Bonusta ei voi kirjata jälkikäteen eikä bonusta vaihdeta rahaksi.

Bonusta alkaa kertyä, kun ostot kalenterivuoden aikana ovat vähintään 100 euroa. Sen jälkeen bonusta kertyy 5% bonuskertymään oikeuttavista ostoista*. 

Kertynyt bonus ladataan kanta-asiakaskortille ja sen voi käyttää Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä tai Suomalainen.comissa seuraavasti:

  • Edellisenä kalenterivuonna kertynyt bonus on käytettävissä kuluvan kalenterivuoden maaliskuu-kesäkuu välisenä aikana.
  • Kuluvana kalenterivuonna kertynyt bonus on käytettävissä seuraavana vuonna maaliskuu-kesäkuu välisenä aikana.

Tiedotamme kanta-asiakkaitamme sähköpostitse tai tekstiviestitse kun kertynyt bonus on käytettävissä, joten pidäthän yhteystietosi ajan tasalla. 

*Bonusta eivät kerrytä: oppikirjaostot, laskinten ryhmäkaupat, yritysalennukseen oikeuttavat ostot, bonussetelillä tai lahjakortilla maksetut ostot, välitystuotteet kuten postimerkit, lehdet, elokuva- ja muut liput, ohjelmalisenssit, eikä Suuren Suomalaisen Kirjakerhon (SSKK) kuukaudenkirjat.

Ehtojen muuttaminen ja Pöllöklubi kanta-asiakassopimuksen irtisanominen

Suomalaisella Kirjakaupalla on oikeus muuttaa Pöllöklubin kanta-asiakkuuden ehtoja. Olennaisista muutoksista pyritään ilmoittamaan hyvissä ajoin, viimeistään yhtä (1) kuukautta ennen muutosten voimaan astumista. Vähäisemmät muutokset voivat tulla voimaan ilman etukäteisilmoitusta ja niistä tiedotetaan Suomalainen.comissa. Muutoksista pyritään lisäksi kertomaan kanta-asiakkaille sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Pöllöklubin kanta-asiakkuuden voi irtisanoa suullisella ilmoituksella Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli eroamishetkellä kanta-asiakkaalle on kertynyt bonuksia, ne ladataan sopimusehtojen mukaisesti kanta-asiakaskortille seuraavan vuoden alussa.

Pöllöklubin kanta-asiakkuus päättyy kahden vuoden (24kk) kuluttua viimeisestä ostokerrasta, jolloin kanta-asiakaskorttia on käytetty.