Pöllöklubin säännöt


Pöllöklubi - kanta-asiakasohjelman sopimusehdot 1.7.2018 alkaen

Pöllöklubiin liittyminen

Pöllöklubi - kanta-asiakasohjelmaan voi liittyä kuka tahansa vähintään 16-vuotias henkilö, jolla on toimiva sähköpostiosoite. 

Pöllöklubiin voi liittyä missä tahansa Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai Suomalainen.comissa. 

Jäsenyys on maksutonta, ja etuja voi hyödyntää heti liittymishetkestä lähtien. 

Kaikki liittymisen yhteydessä kysytyt tiedot tulee ilmoittaa oikeina ja ajantasaisina. Mikäli tiedot myöhemmin muuttuvat, niitä voi päivittää omilla klubisivuilla, myymälässä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Oheisesta linkistä voi tutustua kanta-asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevaan tietosuojaselosteeseen.

Pöllöklubi-kanta-asiakasohjelma voi käsittää eri jäsenyystasoja, joista tiedotetaan jäsenille erikseen.

Pöllöklubin viestintä

Pöllöklubin viestintä tapahtuu pääosin sähköisesti, joten sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron ajan tasalla pitäminen on tärkeää. Näin pääset hyödyntämään kaikki sinulle kuuluvat edut.

Kanta-asiakasviestintä on osa Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakasohjelmaa. Viestintä pitää sisällään mm. kunkin kuukauden kanta-asiakasedut ja tiedon kertyneestä bonuksesta. Mikäli viestintä halutaan kuitenkin estää, asiakas voi tehdä sen klikkaamalla viestin lopussa olevaa linkkiä, muuttamalla asetuksia klubisivuilla tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun tai myymälään.

Kanta-asiakasbonuksen kertyminen

Bonusta kertyy ostokerroista, jolloin kanta-asiakaskortti esitetään myymälässä tai kun tehdään ostoksia kirjautuneena Suomalainen.comissa. Bonusta ei voi kirjata jälkikäteen eikä bonusta vaihdeta rahaksi.

Bonusta alkaa kertyä, kun ostot kalenterivuoden aikana ovat vähintään 100 euroa. Sen jälkeen bonusta kertyy 5% bonuskertymään oikeuttavista ostoista*. 

Kertynyt bonus ladataan kanta-asiakaskortille ja sen voi käyttää Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä tai Suomalainen.comissa seuraavasti:

  • Edellisenä kalenterivuonna kertynyt bonus on käytettävissä kuluvan kalenterivuoden maaliskuu-kesäkuu välisenä aikana.
  • Kuluvana kalenterivuonna kertynyt bonus on käytettävissä seuraavana vuonna maaliskuu-kesäkuu välisenä aikana.

Tiedotamme kanta-asiakkaitamme sähköpostitse, kun kertynyt bonus on käytettävissä, joten pidäthän sähköpostiosoitteesi ajan tasalla. 

*Bonusta eivät kerrytä: oppikirjaostot, laskinten ryhmäkaupat, yritysalennukseen oikeuttavat ostot, bonussetelillä tai lahjakortilla maksetut ostot, välitystuotteet kuten postimerkit, lehdet, elokuva- ja muut liput, ohjelmalisenssit, eikä Suuren Suomalaisen Kirjakerhon (SSKK) kuukaudenkirjat.

Ehtojen muuttaminen ja kanta-asiakassopimuksen irtisanominen

Suomalaisella Kirjakaupalla on oikeus muuttaa kanta-asiakkuuden ehtoja. Olennaisista muutoksista pyritään ilmoittamaan hyvissä ajoin, viimeistään yhtä (1) kuukautta ennen muutosten voimaan astumista. Vähäisemmät muutokset voivat tulla voimaan ilman etukäteisilmoitusta ja niistä tiedotetaan verkkosivuillamme. Muutoksista pyritään lisäksi kertomaan kanta-asiakkaille kohdistuvassa sähköpostiviestinnässä.

Kanta-asiakkuuden voi irtisanoa suullisella ilmoituksella myymälässä tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli eroamishetkellä kanta-asiakkaalle on kertynyt bonuksia, ne ladataan sopimusehtojen mukaisesti kanta-asiakaskortille seuraavan vuoden alussa.

Kanta-asiakkuus päättyy kahden vuoden (24kk) kulutta viimeisestä ostokerrasta, jossa kanta-asiakaskorttia on käytetty.