Kirjakerhon palautusohjeet


 

 

PALAUTTAMINEN
Sinulla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus kaikkiin tilaamiisi tuotteisiin alkaen tuotteen vastaanottamisesta. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen asiakaspalautuksena postitse, kunhan tuote on käyttämätön. Palauttaessasi tuotteita postitse pakkaa ne huolellisesti mieluiten alkuperäiseen pakkaukseen. Kuukaudenkirjan palautukseen ei tarvitse täyttää mukaan erillistä palautuslomaketta.

Merkitse postitustiedot seuraavasti:

Kuukaudenkirja:
Asiakaspalautus
Suomalainen Kirjakauppa Oy /
Suuri Suomalainen Kirjakerho
tunnus 607500
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Muut kirjat ja tuotteet:
Asiakaspalautus
Suomalainen Kirjakauppa Oy / 
Suuri Suomalainen Kirjakerho
tunnus 617305
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Liitä palautukseen myös nimi- ja osoitetiedot sekä lyhyt selvitys palautuksen syystä. Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Rahat palautetaan samalla tavalla kuin alkuperäinen tilaus on maksettu.

Pidätämme oikeuden veloittaa kuukaudenkirjan tai muun tilauksen palautuskulut 5,00 € / palautus. Paketin noutamatta jättäminen katsotaan palautukseksi.

Jos et halua kuukaudenkirjaa, muista peruuttaa se etukäteen määräpäivään mennessä. Peruutuksen voit tehdä puhelimitse asiakaspalveluun tai automaattiin, tekstiviestillä tai Kerhon kuukaudenkirjasivulla Suomalainen.com -verkkokaupassa.

VIRHEVASTUU
Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Korvaamme virheellisen tuotteen uudella tai hyvitämme sen hinnan sopimuksen mukaan.