Ihmeelliset POSCA-maalikynät

Julkaistu:

Oletko etsinyt tussia, millä voi piirtää lähes kaikille pinnoille? POSCA-maalikynät ovat oikea ratkaisu sinulle. Nämä taianomaiset maalikynät soveltuvat lähes kaikille materiaaleille. Voit piirtää niillä esimerkiksi paperille, pahville, kankaalle, metallille, puulle tai lasille. Tusseilla koristelet helposti myös keraamisia astioita tai vaikkapa kiviä. POSCA on vesiohenteinen ja kuivuttuaan vedenkestävä. Kynät ovat monipuolisia ja niitä käyttävät mm. taiteentekijät, askartelijat ja tuunaajat. Kynien tasainen piirtoviiva ja luotettava värinjuoksu mahdollistavat, että voit luoda, koristella tai merkitä mitä tahansa sinua inspiroivaa.

Mutta mistä nämä ikoniset tussit saivat alkunsa?

80-luvun alussa lanseeratut japanilaiset POSCA-maalikynät olivat suuri menestys kaupunkikulttuureista syntyneiden taiteellisten yhteisöjen ja erityisesti Graffiti-yhteisön keskuudessa.

Graffititaiteilijat omaksuivat nopeasti maalikynät, jotka täyttivät miltei kaikki heidän tarpeensa. Kynät oli helppo kuljettaa mukana paikasta paikkaan, vaikka taskussa. Graffititaiteilijat antoivat kynille todellista suosiota ja vähitellen kynät alkoivat trendaamaan myös katutaiteen ulkopuolella. 

Katutaiteesta kuvataiteeseen POSCA-maalikynät kokoavat kaikenikäiset taiteilijat ja amatöörit yhteen saman intohimon – luomisen – äärelle!

 

Lähde: posca.com

Näitä tuotteita tarvitset

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.