Suomalainen Kirjakauppa Kamppi on nyt Woltissa

Julkaistu:

Suomalainen Kirjakauppa ja Wolt aloittavat yhteistyön perjantaina 8.5.2020 Helsingissä!

Kokeilun aikana voit tilata Woltista lähes 100 erilaista Suomalaisen tuotetta, muun muassa kirjoja, lautapelejä ja askartelutarvikkeita. Woltin lähettikumppanit hakevat haluamasi tuotteet Kampin myymälästä ja toimittavat ne kotiovellesi keskimäärin 35 minuutissa.

Toimitusalue kattaa Kamppia ympäröivät asuinalueet mukaan lukien Ruskeasuon, Pasilan, Katajanokan, Kalasataman, Munkkisaaren, Lauttasaaren ja Meilahden.

”Halusimme lisätä Woltin nopeat toimitukset perinteisempien kotiintoimitusten rinnalle. Ihmiset viettävät paljon aikaa kotona ja meidän tuotteemme kiinnostavat erityisesti juuri nyt. Äitienpäivänä lahjapaketti Woltin ripeänä kotiinkuljetuksena varmasti ilahduttaa asiakkaitamme”, toteaa Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtaja Minna Kokka.

"Olemme todella iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Suomalaisen Kirjakaupan kanssa. On hienoa pystyä tuomaan Suomalaisen tuotteita suoraan asiakkaiden koteihin nyt, kun sosiaalisia kontakteja pyritään välttämään”, sanoo Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski. “Toimitamme tällä hetkellä turvallisuussyistä kaikki tilaukset ilman kontaktia siten, että lähetti jättää tilauksen asiakkaan ovelle.”

Lisätietoja:

Suomalainen Kirjakauppa, Minna Kokka
040 145 4111
minna.kokka@suomalainen.com

Wolt, Henrik Pankakoski
044 477 7498
henrik.pankakoski@wolt.com

Tutustu Wolt x Suomalainen Kirjakauppa -valikoimaan tästä!

Mikä Wolt?

Wolt on suomalainen vuonna 2014 perustettu teknologiayritys, joka välittää ruokaa kotiinkuljetuksena omalla verkkoalustallaan. Woltin mobiilisovelluksella tai verkkosivuilta asiakkaat voivat tilata ruokaa alustan kumppaniravintoloista ja joko noutaa ruoan itse tai saada sen kotiinkuljetettuna.

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.