Verkkokauppamme ja myymälämme palvelevat sinua!

Verkkokauppamme ja myymälämme palvelevat sinua!

Julkaistu:

Olemme keränneet tälle sivulle tietoa siitä, kuinka koronavirus vaikuttaa toimintaamme. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja teemme tarvittaessa muutoksia, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
 

Tilausmäärän kasvu on ruuhkauttanut asiakaspalveluamme.

Asiakaspalvelu on ajoittain ruuhkainen, mutta saapuneita viestejä käsitellään aktiivisesti päivittäin. Vastaamme viesteihin niiden saapumisjärjestyksessä. Pahoittelemme normaalia pidempää vastausaikaa ja toivomme että ymmärrät tilanteen. Ethän laita samasta asiasta toista viestiä uudelleen. 
Asiakaspalvelu ei pysty antamaan tarkkoja tietoja Postin tai Matkahuollon pakettien saapumisajankohdasta. Voit seurata lähetystäsi Postin tai Matkahuollon lähetysseurannasta.

 

Vallitsevan tilanteen johdosta joidenkin tuotteiden toimituksissa voi olla viivästyksiä.

Saatavuustietoihin saattaa tulla muutoksia. Teemme kuitenkin tiivistä yhteistyötä tavarantoimittajiemme kanssa, jotta pystymme tänäkin aikana tarjoamaan sinulle yhtä laajan tuotevalikoiman kuin normaalisti. Mikäli muutoksia ilmenee, päivitämme tiedon heti tuotteelle. Arvion tuotteen lähetysajasta näet tuotesivulta. Tuotesivulla näkyvä saatavuustieto kertoo tuotteen arvioidun lähetysajan arkipäivissä. Tämä lähetysaika kertoo sen, milloin tuote lähtee varastoltamme. 

Mikäli tilauksella on useampi tuote eri toimitusajalla, toimitetaan tuotteet saatavuuden mukaisesti. Tämä voi tarkoittaa useampaa erillistä toimitusta. 

 

Tällä hetkellä Postin ja Matkahuollon toimitukset kulkevat normaaliin tapaan. 

Seuraamme tiiviisti logistiikkakumppaneidemme tiedotteita. Tällä hetkellä Posti ja Matkahuollon toimitukset kulkevat normaalisti. Pakettiliikenteen lisääntymisen seurauksena Posti ja Matkahuolto saattavat toimittaa lähetyksen toiseen noutopaikkaan mihin se oli alun perin tilattu. Mikäli alkuperäinen noutopiste on täynnä, paketti ohjataan lähellä sijaitsevaan toiseen noutopisteeseen. Valitettavasti emme voi vaikuttaa pakettien noutopaikkaan näissä tilanteissa.

 

Verkkokaupasta voit tilata tuotteet myös suoraan kotiinkuljetuksella itsellesi tai haluamaasi osoitteeseen.

Poikkeuskäytäntöjen ansiosta tuotteiden tilaaminen kotiinkuljetuksella on mahdollista ilman kontaktia ja myös karanteenissa oleville. Normaalista poiketen kumppanimme Posti ja Matkahuolto eivät luovuta lähetystä vastaanottajalle käteen, vaan soittavat ovikelloa ja asettavat lähetyksen vastaanottajan ovelle. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen. Vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, vaan lähetys kirjataan kuljettajan toimesta vastaanotetuksi järjestelmään. 

 

Näin lisäämme turvallisuutta myymälöissämme:

 

  • Haluamme, että myymälämme on turvallinen ja miellyttävä ympäristö asioinnille, joten olemme tehostaneet myymälöidemme puhtaanapitoa merkittävästi. Esimerkiksi usein kosketeltavat pinnat desinfioidaan säännöllisesti useita kertoja päivässä.
  • Palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti, mutta samalla huomioimme riittävän turvaetäisyyden ja pidämme huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Samaa toivomme asiakkailtamme meihin ja muihin asiakkaisiin nähden. Olemme lisänneet kassa-alueille turvavälistä muistuttavat tarrat.
  • Mikäli myymälässä asioidessa alkaa yskittää, muista suojata suusi tai yskiä hihaasi.  
  • On hyvä suosia lähi- tai korttimaksamista.
  • Jos epäilet olevasi sairas tai läheisesi on sairastunut, suosittelemme käyttämään verkkokauppaamme. Mekään emme tule vastaavassa tapauksessa töihin.

 

 Me Suomalaisessa Kirjakaupassa seuraamme tilannetta ja noudatamme viranomaisten ajankohtaisia suosituksia. Haluamme, että asiointisi meillä olisi mahdollisimman turvallista. Asiakkaiden ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus on meille erityisen tärkeää.

 

 Valitse sinulle sopivin tapa tehdä ostoksia!

Lisää luettavaa