Takaisin

Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakasohjelma

Liity kanta-asiakkaaksi ja kerrytä bonusta!

Bonuskertymään oikeuttavista ostoistasi kertyy 5 % bonusta.

Muut edut:

  • Oppikirja-alennus aina vähintään 10 % uusista painetuista kotimaisista oppikirjoista
  • Kuukauden kanta-asiakasedut
  • Kanta-asiakaspäivät etuineen
  • Ennakkotietoa uutuustuotteista ja ajankohtaisista kirja-alan tapahtumista
  • Tapahtumia ja kirjailijavierailuja
  • Etuja yhteistyökumppaneilta, muun muassa teatterietuja
  • Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakaskortti toimii myös lentokentän Reader’s-pokkarimyymälöissä ja myös siellä tehdyt ostokset kerryttävät bonusta.
  • Ilmaiset toimitukset Suomalainen.comissa sekä postitse että lähimpään myymälään.

Muista näyttää kanta-asiakaskorttisi asioidessasi myymälöissämme. Suomalainen.comissa kirjaudu kanta-asiakastunnuksellasi.

Miten liityn?

Kanta-asiakkaaksi voit liittyä missä tahansa Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai verkkokirjakauppa Suomalainen.comissa. Kanta-asiakkuus on maksutonta ja etuja voit hyödyntää liittymishetkestä lähtien. Kanta-asiakkuutesi päättyy, jos et ole kolmeen vuoteen näyttänyt kanta-asiakaskorttia asioidessasi Suomalaisessa Kirjakaupassa.

Liittyessäsi muista ilmoittaa nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi saadaksesi kaikki sinulle kuuluvat edut, uutiset ja markkinointiviestit. Yhteystietojen päivittäminen onnistuu vaivattomasti Suomalainen.comissa koska tahansa. Kanta-asiakkaalla tulee olla voimassaoleva osoite Suomessa.

Liittymisen jälkeen saat sähköpostiisi kanta-asiakkuuden vahvistusviestin. Kun olet klikannut vahvistuslinkkiä, kanta-asiakkuutesi astuu voimaan.

Suomalaisella Kirjakaupalla on oikeus muuttaa kanta-asiakkuuden ehtoja. Muutokset tulevat voimaan ilman etukäteisilmoitusta ja niistä tiedotetaan Suomalainen.comissa. Muutoksista pyritään lisäksi kertomaan kanta-asiakkaille kohdistuvassa sähköpostiviestinnässä.

Kanta-asiakas bonus

Kerrytät bonusta kanta-asiakasbonukseen oikeuttavista ostoista heti, kun ostosi kalenterivuoden alusta ylittävät 100 euroa. Bonus kertyy niistä ostokerroista, jolloin esität kanta-asiakaskorttisi tai kirjaudut Suomalainen.comiin kanta-asiakastunnuksillasi. Bonuksia ei voi lisätä jälkikäteen. Bonusta kertyy 5 % bonuskertymään oikeuttavista ostoista. Bonus toimitetaan sinulle helmikuussa ja se tulee käyttää maaliskuun loppuun mennessä.

Seuraavat tuotteet eivät kerrytä bonusta: oppikirjat ja yrityskorttialennukseen oikeuttavat ostot, Suomalaisen Kirjakaupan bonuksella tai lahjakortilla maksetut ostokset eivätkä välitystuotteet kuten lukulaitteet, liittymät ja niiden lisätarvikkeet, lehdet, postimerkit, elokuvaliput tai muut pääsyliput sekä Suuren Suomalaisen Kirjakerhon kuukauden kirja.

Kanta-asiakkuuden irtisanominen

Kanta-asiakkaalla on oikeus irtisanoa Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakkuus ilmoittamalla tästä puhelimitse tai kirjallisesti asiakaspalveluun. Suomalaisella Kirjakaupalla on oikeus päättää asiakkaan kanta-asiakkuus, jos asiakkaalla ei ole ostohistoriaa viimeisten 36 kk ajalta.

Kanta-asiakkuuden rekisteriseloste.
LIITY HETI!