Evästeiden käyttö auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa Sulje
  Takaisin

Suuria Unelmia -kirjassa julkkikset kannustavat nuoria unelmoimaan

"Suuria Unelmia -uutuuskirjassa päästään kurkistamaan kuvien ja tarinoiden kautta Cheekin, Elastisen, Jenni Vartiaisen, Jaajo Linnonmaan, Robinin, Peetu Piiroisen, Kiira Korven, Roope Hintzin, Tuija Pehkosen ja Samu Haberin elämään."

suuria-unelmia-kertojat
Kuva ANTHONY UBAUD

"SOS-Lapsikylän sijaiskodissa kasvaneen Anthony Ubaudin ja hänen vaimonsa Anu Ubaudin kirjassa nämä julkisuudesta tutut henkilöt puhuvat nuorille haaveiden saavuttamisesta. He avaavat aiemmin näkemätöntä puolta itsestään ja elämänvaiheistaan.

Haastatellut puhuvat teemoista, jotka itselle ovat onnistumisen kannalta olleet tärkeitä: unelmoinnista, rohkeudesta, uskalluksesta, itseluottamuksesta, odotuksista, motivaatiosta, itsetunnosta, tahdosta, kunnianhimosta ja sinnikkyydestä.

Kirjan henkilöt ovat toteuttaneet suuria unelmiaan, mutta heilläkään ei ole rohkeutta ilman pelkoa, onnistumisia ilman epäonnistumisia tai itseluottamusta ilman pettymyksiä. He tietävät myös, miltä tuntuu, kun joku muu yrittää lytätä unelmat.

Kirja on osa SOS-Lapsikylän Suuria unelmia -kampanjaa. Heikoimmassa asemassa olevia lapsia, nuoria ja heidän perheitään tukeva SOS-Lapsikylä haluaa antaa kaikille mahdollisuuden tavoitella unelmiaan vaikeasta perhetaustasta riippumatta.
Osa kirjan tuotosta lahjoitetaan SOS-Lapsikylälle.

Kirjan kustantaja: Cozy Publishing

***

Anthonyn valokuvista on koottu myös Suuria Unelmia -valokuvanäyttely, joka on esillä Helsingissä Sanomatalon käytävägalleriassa 26.5.–23.6.2017.

Näyttelyn uniikit signeeratut teokset huutokaupataan Huuto.netissä 9.6.-23.6.2017.

Tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä SOS-Lapsikylälle."

Teksti www.sos-lapsikyla.fi
Tiedote. Julkaistu: 24.05.2017
SOS-Lapsikylä