Evästeiden käyttö auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa Sulje
  Takaisin

Oppikirjat vähintään -10 %


Oppikirja-alennus kanta-asiakkaille myymälöistä ja Suomalainen.comista. Kirjaudu tunnuksillasi, tai liity. Saat edun heti. 

Uusista kotimaisista normaalihintaisista painetuista oppikirjoista kanta-asiakkaille aina vähintään -10 % + ilmainen toimitus! Kirjautuneena kanta-asiakkaana näet kanta-asiakashinnan.

Kaikki lukion oppikirjat löydät täältä
. Ainekohtaiset valikoimat löydät Oppikirjat-valikosta.
HUOM! Lukion ensimmäisen ja toisen luokan oppilaiden tulee tilata uuden Opetussuunnitelman 2016 mukaiset kirjat. Uuden Opsin mukaisiin oppikirjoihin on nimeen lisätty OPS16 (löydät kirjat myös haulla OPS16).

Ammatilliset- ja korkeakoulukirjat löydät täältä 


Opiskelutarvikkeet: Kirjoitusvälineet ja muistiinpanovälineet

Edulliset oppikirja- ja digioppikirjapaketit löydät täältä. Paketti sisältää fyysisen oppikirjan ja digioppikirjan. Paketeissa tuotetiedossa on maininta "paketti. Saatavilla heti". Digikirja on myös kuunneltavissa, kaikki kirjan tekstit ovat myös äänitteinä. Lue digikirjaohje täältä.

Digitaaliset oppikirjat löydät täältä. Nyt Otavan digioppikirjat ovat valittavanasi 6 kk ja 48 kk lisenssillä. Tuotetiedoissa on maininta "verkkoaineisto". Digikirja on myös kuunneltavissa, kaikki kirjan tekstit ovat myös äänitteinä.
 Lue digikirjaohje täältä.

Laskimet ja laskimien ohjelmistolisenssit löydät täältä 


Ostamme käytettyjä oppikirjoja. Lue lisää täältä!