Evästeiden käyttö auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa Sulje
  Takaisin

Lukion digikirjojen osto- ja latausohje

Nyt voi valita digikirjan, painetun oppikirjan tai yhdistelmäpaketin. Digikirjan ominaisuudet tuovat opiskeluun lisäarvoa. Digikirjat toimivat internetselaimen kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, joten voit lukea niitä eri tilanteissa eri päätelaitteilla online-tilassa. Otavan digikirjat voit ostaa Suomalainen.comista.

Digituotteita on kahta erilaista:
- Digikirja, jossa on sama laajuus kuin painetussa kirjassa.
- Digitehtävä, joka on laajuudeltaan pienempi kuin oppilaan työkirja.

Kaikissa Otavan digikirjoissa on seuraavat toiminnot: muistiinpanot, haku ja kirjanmerkki. Oppikirjasta riippuen digikirjoissa on videoita, animaatioita tai äänitiedostoja. Muistiinpanotoiminnon avulla voit tehdä tehtäviä digikirjaan. Muistiinpanot ovat henkilökohtaisia. Ne tallentuvat omaan digikirjaasi ja ovat luettavissa eri päätelaitteilla.

Digikirjan lisenssi on voimassa neljä vuotta. Mahdolliset muutokset ja uudet ominaisuudet päivittyvät myös ostettuihin digikirjoihin.

Digikirjan ostotapahtuma
Ostaja valitsee digikirjan Suomalainen.com verkkokaupasta, maksaa sen ja saa aktivointikoodin ja linkin, jonka kautta hän pääsee käyttämään tuotetta.
Löydät ladatun digikirjan ja sen siihen kuuluvan koodin myös ylhäältä kohdasta Minun tilini (huom.kirjaudu sisään), klikkaa vasemmalla näkyvää Minun kirjahyllyni. Sieltä löytyvät kaikki digioppikirjat sekä ekirjat.
Ostotapahtumaan liittyvät kysymykset This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Digikirjan koodin aktivointi
Ostaja kirjautuu ja syöttää ostamansa aktivointikoodin sille varattuun kenttään
Ensimmäisellä kerralla: ostaja rekisteröityy palveluun.
Myöhemmin: ostaja kirjautuu palveluun (opiskelija.otava.fi).
Kaikki koodin aktivointiin ja käyttöön liittyvät kysymykset This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Digikirjoilla on 14 vrk:den palautusoikeus jos koodia ei ole aktivoitu.

Katso tästä opastusvideo digikirjan käytöstä.

Otavan digikirjojen päivitykset, uudistukset, hyvä tietää.

Otavan-digikirjavideo