Evästeiden käyttö auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa Sulje

Kultainen peura

Image for Kultainen peura from Suomalainen.com
Other Views

Saatavuus myymälöissä

  • Tuote saatavilla myymälässä
  • Tarkista saatavuus myymälästä
  • Tuote ei saatavilla
Tämän hetkinen saatavuus myymälässä. Tuotteen saatavuus voi muuttua nopeasti. Hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa, myymälähinta voi poiketa tässä näkyvästä hinnasta.
Tämä tuote ei ole juuri nyt saatavilla.
8,95 €

895

Ei saatavilla kauttamme

Sodankylän elokuvajuhlien uusi palkintopysti herättää intohimoja valkoisen selluloidisisarensa tavoin.. Turhautunut naisohjaaja värvää konnaveljekset kaappaamaan patsaan ja palkintosekin festivaalin tuoksinassa. Yöttömän yön keikka vain ei suju piirustusten mukaan, ja ankeaan aamuun jää yksi hilluja heräämättä. Rosvojen hännille lähtee kansainvälinen palkkatappaja, jonka huippusalainen toimeksianto ei saa paljastua - mistään hinnasta. Krp:n äreä konkari Aulis Rytkönen hälytetään vapaanvietosta ajojahtiin, kun vimmattu vatsatauti kaataa kansalaisia ja virkavaltaa napapiirin eteläpuolelta. Samaan aikaan kokoontuu liuta Peuraesksperttejä Kuopioon, mutta onko konferenssin työlistalla hirvaat ja vaatimet - vai jotain hirveämpää?

Arvostelut